Kapsułki Le Origini Peru 10 szt. x 6 g
kapsułki 10 szt.
Najlepiej spożyć przed: 31.12.2022

Producent: Segafredo Zanetti
- InPost Paczkomaty 24/7 9.90 zł brutto
- Kurier UPS 14.50 zł brutto
- Pocztex Kurier 48 15.74 zł brutto
- Poczta Polska - odbiór w punkcie: Żabka, Orlen, Ruch. 15.00 zł brutto
Jeśli kupisz ten produkt, dodamy do Twojego konta następującą ilość punktów programu lojalnościowego:
Sprawdź stan swojego kontaBOGATA I AKSAMITNA z nutą czekolady wzbogaconej smakiem karmelu.
Le origini Peru to bogata w smaku i aksamitna kawa. Mikroklimat, charakteryzujący peruwiański płaskowyż, jest idealny do uprawy kawy, bogato i intensywnie pobudzającej zmysły z prestiżową nutą czekolady wzbogacanej smakiem karmelu. Wyraźny, aksamitny i dojrzały bukiet oddaje jej delikatny, aromatyczny smak.
Kawa należy do grupy tzw. "single orgin", to oznacza, że nazwa wskazuje na miejsce pochodzenia ziaren użytych do jej produkcji. To, że ziarna pochodzą z danego rejonu świata ma wpływ na bukiet smakowy danej mieszanki.
Odczuwanie aromatu i smaku kawy jest zależne od sposobu jej przygotowania oraz od indywidualnych odczuć konsumenta.
Kapsułki pakowane są indywidualnie, po to, aby zachować najlepszy smak i zapach kawy
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- Aroma:
To nie tylko zapach kawy, lecz także jej smak i odczucie sensoryczne podczas picia
- 4
- Body:
Najprościej rzecz ujmując, body kawy to jej konsystencja. Kawa o wysokim body ma dużą gęstość, którą odczuwamy podczas jej picia. 1 – niskie body 5 - wysokie body
- 3
- Intensywność:
Zależy od konsystencji body, bogactwa smaku, a przede wszystkim od siły aromatu. Na przykład espresso jest intensywne, gdy ma gęste body, bogaty smak i aromat. 1 – niska intensywność 5 – wysoka intensywność
- 3
- Stopień palenia:
Kawy palone ciemno charakteryzują się zwykle orzechowo-czekoladowymi nutami, podczas gdy palone jaśniej posiadają profil kwiatowo-owocowy.
- Medium