Kawa dla gastronomii
- 1
Kawa gastronomiczna do espresso i napojów mlecznych
Oferta dla gastronomii oparta jest na mieszankach skomponowanych tak, aby kawa smakowała doskonale po przygotowaniu w profesjonalnym urządzeniu. Proponujemy produkty mielone oraz ziarniste. Ziarna kawy to wysokiej klasy arabiki oraz mieszanki arabiki i robusty. W ofercie posiadamy również kawę bezkofeinową – rozwiązanie wychodzące naprzeciw tym klientom, którzy nie mogą spożywać kofeiny lub aromatyczną kawą chcieliby delektować się również późną porą.
Wybór dostosowany do Twoich potrzeb
Kawa gastronomiczna zawierająca ziarna Arabiki wyróżnia się delikatnym, lekko kwaśnym posmakiem oraz niższą zawartością kofeiny. Mieszanki arabiki i robusty charakteryzuje z kolei wyższa zawartość kofeiny, posmak kakaowo-orzechowy lub z nutami karmelu. Zastanawiasz się, jaka kawa dla restauracji będzie odpowiednia?